Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στην Νέα Ιωνία με το μωρό της αγκαλιά και κατευθύνεται στην οδό Ακροπόλεως έφερε στη δημοσιότητα το OPEN.

Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις της νεαρής γυναίκας: Η 19χρονη περπατά βιαστικά μέσα στο σκοτάδι με το νεογέννητο κοριτσάκι κολλημένο πάνω της. Περνά τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται στο στενό. Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έστριψε στην οδό Κασταμονής, όπου και εγκατέλειψε το βρέφος μέσα σε ένα καρότσι σουπερμάρκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η νεαρή μητέρα χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αφήσει το μωρό της σε σημείο που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων μακριά από το σπίτι της. Στο βίντεο του OPEN έχει καταγραφεί και η στιγμή που επιστρέφει με άδεια αγκαλιά στο σπίτι της.

Η 19χρονη συνελήφθη την Πέμπτη και οδηγήθηκε στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων όπου ομολόγησε την πράξη της. Η διαδικασία της ανάκρισης συνεχίζεται, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 19χρονη πήρε αυτή την απόφαση για το ίδιο της το παιδί και αναμένεται να σχηματιστεί, σχετική δικογραφία σε βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μωράκι το βρήκε τυχαία ένας περίοικος που κάλεσε την Άμεση Δράση. Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο του, όμως, κανονικά κομμένο και φαινόταν ότι είχε δεχθεί ιατρική φροντίδα και είχε γεννηθεί σε μαιευτήριο και πως στη συνέχεια, προφανώς, αποφασίστηκε να εγκαταλειφθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης