Τo παζλ του φονικού στον λόφο του Φιλοπάππου, με θύμα έναν 25χρονο, προσπαθούν να συνθέσουν οι Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τριών δραστών. 

Στην Ασφάλεια είχαν προσαχθεί και ανακρίθηκαν οκτώ άτομα τα οποία τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχαν κάποια σχέση με το αιματηρό περιστατικό. Τα συγκεκριμένα άτομα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, αναμένεται να απελαθούν από τη χώρα μας καθώς δεν διέθεταν χαρτιά παραμονής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είπε στους αστυνομικούς η 23χρονη κοπέλα του θύματος

Στην κατάθεσή της η νεαρή από την Πορτογαλία, περιγράφει ότι λίγο πριν τις 23.00 χτες το βράδυ, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την νεκροτομή, από την πρώτη εξέταση του πτώματος, δεν βρίσκει τραύμα από μαχαίρι και ο θάνατος φαίνεται ότι προήλθε από ένα χτύπημα στο κεφάλι, που αποδίδεται στην πτώση

Σύμφωνα με την κατάθεση, οι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα, όπως λέει, κοίταζε τον ληστή που έψαχνε την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα. Ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η 23χρονη έντρομη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την νεκροτομή, από την πρώτη εξέταση του πτώματος, δεν βρίσκει τραύμα από μαχαίρι και ο θάνατος φαίνεται ότι προήλθε από ένα χτύπημα στο κεφάλι, που αποδίδεται στην πτώση. Ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Η κοπέλα επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν μπορούσε να δώσει αξιόπιστα στοιχεία για την εθνικότητα των δραστών.

Η 23χρονη καθώς δεν μπορούσε να δει τι συνέβαινε δεν γνωρίζει εάν ο φίλος της παραπάτησε και έπεσε από τον λόφο ή εάν τον έριξαν οι ληστές κατά τον διαπληκτισμό τους. 

Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε ο 23χρονος



Φωτογραφίες: Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε επίσης: Θάνατος μυστήριο στου Φιλοπάππου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης