Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια θανάτου της 6χρονης Εύχαρις, που το βράδυ της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Εύχαρις είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ήδη έχουν γίνει γνωστά έδειξαν πως ανιχνεύθηκε στους πνεύμονες σταφυλόκοκκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι η 6χρονη είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 με τα διάφορα παθογόνα να την επιβαρύνουν. Παράλληλα όμως, ανιχνεύθηκε και σταφυλόκοκκος στον πνεύμονα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος ο οποίος παράλληλα τόνισε πως η αρχική κλινική της εικόνα έδειχνε πως είχε προσβληθεί με μηνιγγίτιδα.

«Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της 6χρονης είχε ταχεία επιβάρυνση. Σύμφωνα με αυτά που μας είπαν οι γονείς μιάμιση μέρα ήταν άρρωστη. Αρχικά, όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κλινική της εικόνα έδειχνε ότι μπορεί να είχε προσβληθεί με μηνιγγίτιδα. Αμέσως ξεκίνησαν οι εξετάσεις. Μία πληθώρα εξετάσεων οι οποίες βγήκαν αρνητικές. Ωστόσο περιμένουμε ακόμα κάποιες εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι για τα τελικά αποτελέσματα», ανέφερε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.

Σημειώνεται πως άμεσα αναμένεται επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο περιστατικό από την διοίκηση του ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης