Ένα πρωτοφανές περιστατικό με θύμα ένα 14χρονο αγόρι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο ανήλικος θέλησε να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι από έναν 16χρονο φίλο του. Οι δύο νεαροί πήγαν στο σπίτι του πρώτου, στο Καματερό, προκειμένου να ολοκληρωθεί το… deal. Τότε, ο 16χρονος είδε τον 14χρονο να βγάζει χρήματα από το air condition, όπου τα έκρυβαν οι γονείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο «πωλητής» ενημέρωσε τρεις φίλους του, με τους οποίους επισκέφτηκε ξανά το σπίτι, προκειμένου να αρπάξουν και τα υπόλοιπα μετρητά, τα οποία φέρεται να ανέρχονται στο ποσό των 11.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι νεαροί κλέφτες, δεν αρκέστηκαν σ’ αυτό, καθώς, όπως έγινε γνωστό, του έδεσαν τα μάτια και τα χέρια, τον έβαλαν σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και λίγο αργότερα τον παράτησαν σε σκουπιδότοπο, στο Ζεφύρι.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο 14χρονος απήχθη τη στιγμή που πήγαινε στο σχολείο. Οι απαγωγείς τον μετέφεραν σε διαμέρισμα και τον υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει την κρυψώνα των χρημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανήλικος τους ενημέρωσε ότι οι γονείς του έκρυβαν τα χρήματα στο air condition και οι δράστες, αφού άρπαξαν τα λεφτά, επέστρεψαν στο διαμέρισμα και μετέφεραν το παιδί στο Ζεφύρι, όπου και το εγκατέλειψαν. 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης