Περιπέτεια δίχως τέλος μοιάζει να είναι η ηλεκτροδότηση για τους κατοίκους της Σαντορίνης, καθώς σήμερα το πρωί σημειώθηκε νέα διακοπή ρεύματος στο νησί, παρά και την ανακοίνωση της 17ης Αυγούστου της ΔΕΗ για πλήρη αποκατάσταση του απαιτούμενου παραγωγικού δυναμικού για την κάλυψη των αναγκών του νησιού, αλλά και τις συμβολικές μόνο επισκέψεις στο νησί των υπουργών Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η παροχή ρεύματος διακόπηκε, όταν κατά τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης, δεν ανταποκρίθηκαν οι γεννήτριες που είχαν μεταφερθεί από τη Ρόδο το Σάββατο με το εμπορικό πλοίο «Μελίνα».

Πάντως να σημειωθεί ότι κάποιες περιοχές του νησιού έχουν ρεύμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neasantorinis.gr, αυτή την ώρα δεν ρευματοδοτούνται οι περιοχές Οία, Φηροστεφάνι , Καμάρι, Εμπορείο και η Περίσσα.

Στο zougla.gr μίλησε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος – υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Καφούρος, ο οποίος είπε ότι δεν υπάρχει νεότερη πληροφόρηση για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και πως αρχικά οι αρχές της Σαντορίνης είχαν ενημερωθεί για μία μικρής διάρκειας διακοπή της τάξης της μισής ώρας. Τελικά, όμως, η ηλεκτροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί εδώ και δυόμισι ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Μυτιληναίο, δημοσιογράφο του νησιού που δήλωσε τα εξής:

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη/ Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης