Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι οπαδοί του Άρη, εν αναμονή των εξελίξεων με το ακανθώδες θέμα της ανόδου της ομάδας στη Β Εθνική. Χιλιάδες οπαδοί ξεκίνησαν από το Παλέ ντε Σπορ και κινούνται στο κέντρο της πόλης, ενώ δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση των συνδέσμων: «Χωρίς πολλά λόγια, η αδικία ειναι κατάφωρη, πρωτόγνωρη και δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Για μια ακόμη φορά όλοι οι πιστοί της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ θα βρεθούμε στους δρόμους. Μας φταίνε πάρα πολλά μέσα στο ίδιο μας το Σωματείο, αλλά αυτή η αδικία που παίζεται απέναντι στην ομάδα μας ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ για την καψούρα της ζωής μας. Τώρα είναι η ώρα, το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

ΥΓ: Κανονικά και στα εγκαίνια της ΔΕΘ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την ώρα στους δρόμους βρίσκονται περισσότεροι από 7000 οπαδοί, καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προβαίνουν και σε προληπτικές προσαγωγές.

Η πορεία σταμάτησε εξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα κατά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη. Συνθήματα ακούστηκαν και κατά της ΕΠΟ, αλλά και κατά του πρωθυπουργού.

Ορισμένοι οπαδοί προέβησαν σε μικροκαταστροφές.

Έξω από το Μακεδονία Παλάς η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης