Ένα νέο στοιχείο για τη σχέση που φέρεται να διατηρούσε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, με τον γιατρό από το Μεσολόγγι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τις οποίες φέρεται ότι επιβεβαιώνουν και οι συγγενείς της 44χρονης, η άτυχη γυναίκα είχε αγοράσει από τον γιατρό το χρυσαφί αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου η 44χρονη πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το νέο στοιχείο, το οποίο ερευνά η ομάδα που έχει προσλάβει η οικογένεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, κρίνεται πολύ σημαντικό καθώς αποκαλύπτει ότι η γυναίκα είχε και οικονομικές συναλλαγές με τον γιατρό.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πιθανόν να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα η ομάδα με τους ειδικά εκπαιδευμένους δύτες, οι οποίοι θα αναζητήσουν στον βυθό της λίμνης το κινητό της άτυχης 44χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης