Νέα στοιχεία για την ταυτότητα του φωτεινού αντικειμένου που αντίκρισαν στις 11 Νοεμβρίου 2007 οι πιλότοι της Ολυμπιακής στον Αυλώνα παρουσίασε η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος». Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε βάρδια τη συγκεκριμένη μέρα και επικοινωνούσε με τον κυβερνήτη της πτήσης 266, μίλησε αργότερα στους συναδέλφους του για το περιστατικό και τους αποκάλυψε τι πίστευε ο ίδιος για το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και ένα ντοκουμέντο για περιστατικό που συνέβη στις 23 Απριλίου 2008 σε πτήση από την Αθήνα προς το διεθνές αεροδρόμιο Αρλάντα της Στοκχόλμης. Μέλος του πληρώματος του αεροσκάφους κατέγραψε με την κάμερά του, αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει δίπλα τους, μια ώρα πριν από την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο.

Μαρτυρίες υπάρχουν και από το χωριό Κοντοδεσπότι Ευβοίας, όπου κάτοικοι έχουν βιώσει επανειλημμένα παρόμοια περιστατικά. Οι δύο πιο πρόσφατες περιπτώσεις αφορούν στους Σταύρο Γίγα και Αντώνη Γκίκα, οι οποίοι παρά το φόβο τους κατάφεραν και φωτογράφησαν αυτό που είδαν και μίλησαν στον “Κίτρινο Τύπο” για την εμπειρία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 16 Οκτωβρίου 2007, ένα μήνα πριν απο το συμβάν που ανέφεραν οι πιλότοι της Ο.Α. επάνω απο τον Αυλώνα, μία φοιτήτρια καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο , ένα ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο να αιωρείται στην περιοχή του Υμμητού.
“Μου κίνησε την περιέργεια και το βιντεοσκόπησα. Κάποτε δεν πίστευα στα ΑΤΙΑ, αλλά πλέον πιστεύω πως κάτι συμβαίνει” λέει η ίδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης