Φωτογραφίες: Παναγιώτης Σαγκούρης

Αφημένο στη… μοίρα του βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες το αυτοκίνητο που είχε καεί στις 26 Ιουλίου, έπειτα από απόπειρα ληστείας εις βάρος επιχειρηματία στη Νίκαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο, ένα Hyundai Atos, ήταν το μεταφορικό μέσον των δύο επίδοξων ληστών, το οποίο έκαψαν, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 26 Ιουλίου οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον 43χρονο άνδρα, όταν εκείνος βγήκε από το κατάστημά του και, κρατώντας έναν χαρτοφύλακα με χρήματα, άρχισε να βαδίζει προς ένα κοντινό υποκατάστημα τραπέζης.

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τον προσέγγισε και σταμάτησε δίπλα του. Ένας από τους δύο επιβαίνοντες -οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους- κατέβηκε, έβγαλε ένα όπλο και του ζήτησε την τσάντα με τα χρήματα. Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και τότε ο ληστής τού κατάφερε ένα χτύπημα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει την τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε συμπλοκή, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό του επιχειρηματία, καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε στο πόδι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μαζί με τον συνεργό του.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο των ληστών είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες περί σύλληψης των δραστών και εύλογα γεννάται η απορία πώς είναι δυνατόν το αυτοκίνητο το οποίο αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο και μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη των ενόχων να παραμένει στο ίδιο σημείο.

Είναι τουλάχιστον αδιανόητος ο ισχυρισμός περί μικρής… παράλειψης για ένα τόσο σημαντικό στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης