Την ανακούφισή του για την απελευθέρωση του γιου του Άγγελου Μητρετώδη μετά από μετά από 167 μέρες εγκλεισμού του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης εξέφρασε ο Νικόλαος Μητρετώδης. «Νιώθω ανακούφιση, συγκίνηση, χαρά» δήλωσε ο κ. Μητρετώδης, ευχαριστώντας τον κόσμο, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την εκκλησία και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον τους, αλλά και τις ΗΠΑ για τη συμβολή τους στο αίσιο τέλος της περιπέτειας.

Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού υπογράμμισε ότι όλο αυτό το διάστημα οι δύο στρατιωτικοί επέδειξαν ήθος, αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα, δεδομένου ότι βρισκόμασταν σε αβεβαιότητα και στο σκοτάδι για κάθε ενέργεια. Αυτές οι στιγμές (της απελευθέρωσης) ήταν στιγμές συγκίνησης και χαράς.  Δεν περίμενα απελευθέρωση, αλλά είχα κρυφή ελπίδα ότι η Παναγία η Ελευθερώτρια θα κάνει το θαύμα της. Πήγαμε στην Παναγία τη Σουμελά και ζητήσαμε να κάνει το θαύμα της και αυτό έγινε» επεσήμανε. 

Από πλευρά του, ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη Χρήστος, δήλωσε υπερήφανος για την εικόνα που έδειξαν τα δύο παιδιά. «Είχα προσμονή λόγω και της εορτής της Παναγίας παρακαλούσαμε την Παναγία να επέμβει… Γνωρίζαμε ότι πάρα πολύς κόσμος προσευχόταν γι’ αυτό το θέμα» σημείωσε ο Χρήστος Κούκλατζης.

Διαβάστε επίσης: 
Ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη στο zougla.gr: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης