Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Έναν ζωντανό εφιάλτη έζησε στο ίδιο της το σπίτι η γνωστή τηλεοπτική μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη. Τρεις άγνωστοι με καλυμμένα πρόσωπα, κρατώντας δύο πιστόλια και λοστό, εισέβαλαν χθες στο σπίτι της με σκοπό τη ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, επιτέθηκαν στο ζευγάρι ξυλοκοπώντας πρώτα τον σύζυγο και μετά την κα ΚαμπουρέληΟι ίδιοι είχαν «τρυπώσει» νωρίτερα από παράθυρο του σπιτιού της στη Βάρη ενώ η κα Καμπουρέλη με τον σύζυγό της επέστεψαν περί τις 21.00 στην οικία, την ώρα που οι ληστές ήταν ακόμη εκεί.

Όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, επιτέθηκαν στο ζευγάρι ξυλοκοπώντας πρώτα τον σύζυγο και μετά την κα Καμπουρέλη.

Οι ληστές άρπαξαν κοσμήματα από το σπίτι ενώ «σήκωσαν» και ένα χρηματοκιβώτιο αξίας 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διαφυγή τους, ο σύζυγος της μανικιουρίστας κατάφερε να αρπάξει από τον έναν «εισβολέα» το όπλο που κρατούσε και πυροβόλησε για εκφοβισμό.

Στον πυροβολισμό «απάντησε» ένας εκ των δραστών που κρατούσε το δεύτερο όπλο, πυροβολώντας προς το ζευγάρι, χωρίς να το τραυματίσει. Ακολούθησε διαπληκτισμός κατά τον οποίο ο τρίτος δράστης χτύπησε με βαρύ αντικείμενο τον σύζυγο με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του.

Εν συνεχεία οι τρεις ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Το σπίτι στη Βάρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης