Προκλητικά κυνικός εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Κουντούρης στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση του στην Εισαγγελία Πειραιά σχετικά με την υπόθεση Αγία Ζώνη ΙΙ. Δήλωσε δια στόματος του συνηγόρου του ότι αισθάνεται «ενοχλημένος», διότι οι αρμόδιες Αρχές του επιβάλλουν ενέργειες με τις οποίες δεν συμφωνεί, όσον αφορά την απορρύπανση και την απάντληση του μαζούτ από το βυθισμένο σκάφος του. Μετά από τη σωρεία αποκαλύψεων για τη δραστηριότητα του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων στην οποία εμπλέκεται άμεσα ο Θεόδωρος Κουντούρης είναι τουλάχιστον υπερβολικό θράσος να ζητά και τα ρέστα από τις δημόσιες Αρχές οι οποίες άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια είναι άτυπες χορηγοί της παράνομης δραστηριότητάς του αφού αυτές οι δημόσιες Αρχές αδειοδοτούσαν τον κύριο Κουντούρη με πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας- παρατάσεις αξιοπλοΐας και άδειες εμπορίας και διακίνησης καυσίμων. Μια εξ αυτών των αδειών ισχύει μέχρι και το 2021.

Ο Θεόδωρος Κουντούρης εξερχόμενος της Εισαγγελίας δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθα να καταθέσω στην Εισαγγελία στοιχεία που γίνονται εις βάρος της εταιρείας μου» δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά, ο ιδιοκτήτης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ»,.

Η συνήγορος του ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο κ. Κουντούρης φαίνεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ενώ η εταιρεία του είναι υπεύθυνη για τη όλη διαχείριση της απορρύπανσης στις παράκτιες περιοχές αλλά και στην απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο, την ίδια ώρα τού επιβάλλονται ενέργειες από τις αρμόδιες Αρχές, με τις οποίες δεν συμφωνεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης