Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με και πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα νωρίς το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα βόρεια μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στα νότια ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν στα Δωδεκάνησα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης