Τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παράλληλα, νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 10 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 1 έως 14 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς, ενώ στα δυτικά πελάγη και στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης