Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βορειοανατολικά και στο Ιόνιο, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 12 έως 23 βαθμούς στην κεντρική και νότια, από 10 έως 23 βαθμούς στη δυτική (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 15 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), από 16 έως 21 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 23 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις προβλέπεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης