Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης