Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που θα είναι κατά τόπους αυξημένες, περιμένουμε τη Δευτέρα.

Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική, από 2 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 12 βαθμούς, και από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και νότια της Ρόδου σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά βορειοδυτικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στον νότιο Ευβοϊκό ασθενείς και από το βράδυ δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και παγετό τις πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης