Ενστάσεις και αντιπαράθεση φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να ζητήσει από τον πρώην παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ στήριξη για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Προ ολίγων ημερών ο Ορέστης Τσανγκ είχε δώσει το παρών σε συνέντευξη Τύπου για τον τουρισμό, ενώ στόχος του Γιάννη Μπουτάρη με την επιλογή αυτή είναι η προσέλκυση Κινέζων τουριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε «καραγκιόζη» τον παίκτη του Survivor και γενικότερα όλους όσοι συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια. «Αλλά, βέβαια, τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά» συμπλήρωσε ο δημοτικός σύμβουλος.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η δημοτική σύμβουλος από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, η οποία υπεραμύνθηκε της απόφασης του δημάρχου τονίζοντας πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι συντοπίτης της από την περιοχή της Τριανδρίας.

Άμεσα παρενέβη ένας αντιδήμαρχος, ο οποίος αναφερόμενος στον Ορέστη Τσανγκ είπε πως πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, σπεύδοντας παράλληλα να συμπληρώσει πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: voria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης