Με 60 ψήφους από τους 97 ψηφίσαντες ο καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου Βασίλης Χρυσικόπουλος είναι ο νέος Πρύτανης του Ιδρύματος.

Οι εκλογές έγινα την Τετάρτη 4/11 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Ιστορίας και Αρχειονομίας (Ι. Θεοτόκη 72) από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφορευτική επιτροπή νέος πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου

Στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συμμετείχαν ως τακτικά μέλη οι: Χαράλαμπος Ξανθουδάκης, καθηγητής, κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών, Σαράντος Καραπιδάκης, καθηγητής, κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής και Γρηγόριος Ψαλλίδας, καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας. Αναπληρωματικά Μέλη ήταν οι: Δημήτριος Μαραγκόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Χαράλαμπος Βασιλειάδης, καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και Χρήστος Παπαθεοδώρου, καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας.

Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ήταν ο καθηγητής Γρηγόριος Ψαλλίδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι

Για τις εκλογές ανάδειξης Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου έθεσαν υποψηφιότητα οι: Βασίλειος Χρυσικόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Γεώργιος Κεντρωτής, καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Σταύρος Κάτσιος καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου

Σύμφωνα με τους επικυρωμένους καταλόγους εκλογέων καθηγητών και λεκτόρων του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι οποίο αποτελούν ένα Σώμα, οι εγγεγραμμένοι εκλέκτορες ανέρχονται συνολικά σε 110.

Τα αποτελέσματα

Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, η οποία κύλησε ομαλά, ανοίχτηκε από τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και παρουσία των τριών υποψηφίων η ψηφοδόχος στην οποία βρέθηκαν 97 έγκυροι φάκελοι και κανένας μη έγκυρος.
Έλαβαν Σταύρος Κάτσιος 3ψήφους
Γεώργιος Κεντρωτής 30ψήφους και
Βασίλειος Χρυσικόπουλος 60ψήφους

Συνεπώς Πρύτανης εκλέχθηκε ο Βασίλειος Χρυσικόπουλος με ευρεία πλειοψηφία.

Πηγή: corfupress

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης