Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι της Πάτρας, με «πρωταγωνιστές» έναν αλλοδαπό οδηγό νταλίκας, τον Διοικητή Ασφάλειας Πατρών Θανάση Παπανικολάου και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας, πέρασε για κλέφτες τον κ. Παπανικολάου και τα παιδιά του, την ώρα που πέρασαν δίπλα από το όχημα του και ενώ έκαναν τον περίπατο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρομοκρατημένος ο αυτοκινητιστής άρχισε να τους πετά πέτρες.

O Διοικητής Ασφαλείας Πατρών, στην προσπάθεια του να προστατεύσει τα παιδιά του και να σταματήσει την αδικαιολόγητη μέχρι τότε επίθεση από τον οδηγό, επιχείρησε να τον προσεγγίσει.

Τότε, αυτός ανέβηκε στην καμπίνα του οδηγού και άρχισε να κλωτσά τον κ. Παπανικολάου, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών και της Αστυνομίας, που συνέλαβαν τον αυτοκινητιστή, για απρόκλητη επίθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής.

Την Πέμπτη, ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την έδρα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πατρών, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκιση 24 μηνών με αναστολή.

Με πληροφορίες από το patratora.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης