Σε αντιφάσεις υπέπεσαν κατά την απολογία τους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον Γιώργο Πατέλη, προσθέτοντας ότι την ημέρα που έγινε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα κοιμόταν και ξύπνησε την επόμενη ημέρα στις 13:00 το μεσημέρι.
«Δεν είχα ιδέα για κανένα σχέδιο δολοφονίας. Επικοινώνησα με τον Γιάννη Λάγο γιατί είναι υπεύθυνος της συνοδείας μου και των μετακινήσεων μου», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Πατέλης, υποστήριξε ότι την νύχτα που έχασε την ζωή του ο Παύλος Φύσσας, δεν επικοινώνησε καθόλου με τον Μιχαλολιάκο. Παράλληλα ανέφερε ότι ουδείς από την Χρυσή Αυγή γνώριζε από πριν για την δολοφονία του μουσικού, ενώ πρόσθεσε ότι όλες τις κλήσεις που πραγματοποίησε την επόμενη ημέρα, την έκανε από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, όπου και εργαζόταν.

«Είχα γενικώς ανησυχία και τηλεφωνούσα στη γυναίκα μου γιατί ήξερα ότι γίνεται έρευνας στο σπίτι μου» σημείωσε.

Πάντως, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, Μιχαλολιάκος και Πατέλης υπέπεσαν σε αντιφάσεις. «Αμφότεροι πιάστηκαν να ψεύδονται. Ισχυρή απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ο κύκλος τηλεφωνημάτων πριν και μετά την δολοφονία» επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης