Ομιχλώδες παραμένει το τοπίο για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, καθώς, το αρμόδιο υπουργείο, σε απάντησή του προς το Επιμελητήριο της πόλης, σχετικά με την πρόοδο των εργασιών, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας παράτασης στην ημερομηνία παράδοσής του.

Επιπλέον, παραμένει άγνωστο εάν έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο έργο, καθώς, στην απάντηση του υπουργείου αναφερόταν ότι αυτό θα γινόταν εντός του Οκτωβρίου, χωρίς, ωστόσο, μέχρι σήμερα, να έχει γίνει γνωστή η τύχη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, το υπουργείο υποστηρίζει ότι τα υπολειπόμενα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο, υπό την προϋπόθεση, όμως, της ομαλής χρηματοδότησης.

«Χωρίς ολοκληρωμένο αεροδρόμιο ανάπτυξη δεν υπάρχει», σχολιάζει ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ιωαννίνων Γιάννης Μήτσης, απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους πολιτικούς φορείς και πολίτες, για μία κοινή παρέμβαση προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα.

«Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ως θεσμικός φορέας της επιχειρηματικότητας δεν ικανοποιείται από την απάντηση και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του προς κάθε κατεύθυνση για την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατόν. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για την ανάπτυξη αυτού του τόπου γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και μεμψιμοιρίες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης