Σε περίπτωση που οι προσωρινοί υπερθεματιστές δεν καταβάλουν σήμερα τα χρήματα, θα χάσουν και τα 3 εκατ. της εγγύησης και φυσικά την άδεια, δήλωσε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

«Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα» για το ποιος παίρνει άδεια, συμπλήρωσε ο κ. Κρέτσος, τονίζοντας ότι οι αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις δεν ήθελαν με τίποτα τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αλλά αυτό ήταν συνταγματική υποχρέωση της κυβέρνησης, αλλιώς θα διέπραττε απιστία εις βάρος του Δημοσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μέχρι να ολοκληρώσουμε τον διαγωνισμό θα έχουμε συνεχείς ενστάσεις, διαμαρτυρίες και προδικαστικές προσφυγές» απάντησε ο κ. Κρέτσος ερωτηθείς για την πορεία της αδειοδότησης σχετικά με τις διαμαρτυρίες των συμμετεχόντων.

Συνεχίζοντας, σημείωσε ότι δεν σχολιάζει τη μήνυση στο πρόσωπό του, μην κατανοώντας το αδίκημα που διέπραξε, ωστόσο ο γ.γ. συμπλήρωσε ότι καταλαβαίνει τη μεθόδευση μιας «άσκησης τρομοκρατίας με διασπορά συγκεκριμένων διαρροών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης