Λαγό της κυβέρνησης και των εργολάβων χαρακτηρίζει το ΠΑΜΕ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή την πρόθεσή του να αναθέσει σε ιδιώτες την αποκομιδή των σκουπιδιών.
«Πετά στα σκουπίδια τους εργαζόμενους που ως σήμερα καθάριζαν την πόλη και παράλληλα ανακαλύπτει υποκίνηση από το ΠΑΜΕ», σημειώνει με αφορμή τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης παρατήρησε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Κάθε χρόνο έχουμε πρόβλημα με τα σκουπίδια και τους συμβασιούχους του ΠΑΜΕ. Νταηλίκι το ΠΑΜΕ; Νταηλίκι κι εγώ. Δεν κάνω πίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι τα σωματεία που βρίσκονται στη δύναμή του, οι επιτροπές αγώνα που έχουν συγκροτηθεί, «δεν περιμένουν τον κάθε Μπουτάρη ή την κάθε κυβέρνηση για να οργανώνουν την πάλη των εργαζόμενων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Δεν ετεροκαθορίζονται, δεν τα διπλώνουν».
Επίσης, τονίζει ότι «δεν κρύβεται ούτε κάνει πίσω! Στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που παίρνουν μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Παλεύει για την ενότητα των εργαζόμενων στον κλάδο της καθαριότητας αλλά και σε κάθε κλάδο που βρίσκεται σε κινητοποιήσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης