Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις έξι και μισή το απόγευμα, με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώνει στα Γιάννινα η Κυβέρνηση.

Στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους Εργατικά Κέντρα αλλά και δεκάδες σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για συνέδριο φιέστα και ζητά την καθολική συμμετοχή στο συνέδριο ώστε να δοθεί απάντηση στην κοροϊδία της δίκαιης ανάπτυξης.

Στο συλλαλητήριο καλούν τα Εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων, Αρτας, Θεσπρωτίας και Λευκάδας, καθώς και εργατικά σωματεία από την Κέρκυρα και την Πρέβεζα. «Η “ανάπτυξή” τους τσακίζει τη ζωή μας. Αγώνας και αντεπίθεση η επιλογή μας», είναι το σύνθημα των διοργανωτών, που με τη δράση και τις πρωτοβουλίες τους ξεσκεπάζουν στους εργαζόμενους της περιοχής την κοροϊδία της «δίκαιης ανάπτυξης».

Στο μεταξύ, με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο ΠΓΝΙ, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων έχει προκηρύξει δίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 24/10, από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ., και καλεί σε αγωνιστική «υποδοχή» του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης