Η πραγματοποίηση Πανηπειρωτικού συλλαλητηρίου στις 12 Ιουλίου, στις οκτώ το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο Ν. Ιωαννίνων, αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία του ΕΚΙ.
Στη σύσκεψη μετά από πρόσκληση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων Άρτας και Θεσπρωτίας καθώς και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.

Την κεντρική εισήγηση έκανε ο Κώστας Ηλίας, μέλος της διοίκησης του ΕΚΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων πήρε την πρωτοβουλία να συγκαλέσει την σύσκεψη, έχοντας υπόψη πως η ανακοίνωση υλοποίησης μιας σειράς επενδυτικών σχεδίων, δημιουργούν αρνητικές επιπτώσεις για τους εργαζόμενους και συνολικά για το φτωχόκοσμο του τόπου μας.

Στη σύσκεψη αναφέρθηκε ότι οι αντιδράσεις που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή έχουν αντικειμενική βάση και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποτέλεσμα ελλιπούς ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς ή αποτέλεσμα παραπληροφόρησης.

Το Εργατικό Κέντρο έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί δημόσια και υπεύθυνα μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις συμβάλλοντας στο μέτρο του δυνατού τόσο στην αποκάλυψη της αλήθειας όσο και κυρίως στην ανάγκη συντονισμού και μαζικοποίησης των λαϊκών αντιδράσεων με κριτήριο τα συλλογικά συμφέροντα της εργατικής τάξης, του λαού συνολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης