Την πλήρη αδιαφορία τόσο της αστυνομίας όσο και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης, να επέμβουν προκειμένου να βοηθήσουν έναν πολίτη ο οποίος κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, καταδεικνύουν τα όσα βίωσε χθες ο κ. Γιάννης Χόλας.

Ο κ. Χόλας, με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, κατευθυνόταν χθες το απόγευμα προς τη Θήβα, μέσω του παλιού δρόμου Αθηνών – Θηβών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από το χωριό Αγία Σωτήρα, ένας οδηγός νταλίκας, βρισκόμενος στο ρεύμα καθόδου (το οποίο είναι μονό) και σε «τυφλή» στροφή, έκανε προσπέραση σε άλλη νταλίκα, ξεπροβάλλοντας σαν «φάντης μπαστούνι» μπροστά από το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Μετά το περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ο κ. Χόλας έκανε αναστροφή και άρχισε να ακολουθεί την νταλίκα, με σκοπό να τη σταματήσει. Παράλληλα, κάλεσε τόσο την αστυνομία όσο και το γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης, προκειμένου να σπεύσει στο σημείο κάποιο περιπολικό και να βάλει «φρένο» στον παρανομούντα οδηγό.

Τι κι αν ο άνδρας ακολουθούσε την νταλίκα επί μιάμιση ώρα και έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο την αστυνομία; Περιπολικό δεν φάνηκε ποτέ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξαφνικά είδαμε μπροστά μας την νταλίκα. Μετά από αυτό που έγινε, έκανα αναστροφή, γύρισα πίσω και άρχισα να την ακολουθώ. Πήρα τον αριθμό κυκλοφορίας, κάλεσα την αστυνομία και ζήτησα να έρθει ένα περιπολικό, για να σταματήσει την νταλίκα. Τους έδωσα το νούμερο και μου είπαν ”θα τη σταματήσουμε”. Από τις 18.00 το απόγευμα, είχε φτάσει 19.30. Την ακολούθησα μέχρι τον Λουτρόπυργο. Μπήκα μπροστά της, τη σταμάτησα και διαπίστωσα ότι ο οδηγός είναι τύφλα στο μεθύσι. Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του υπουργού. Το σήκωσε ο υπασπιστής του και μου είπε ότι θα πάρει τηλέφωνο, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία. Τελικά, πέρασε ακόμα μισή ώρα και περιπολικό δεν φάνηκε ποτέ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο καταγγέλλων, μιλώντας στη zougla.gr.

Ακούστε τι είπε ο κ. Χόλας

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης