Ένας 49χρονος συνελήφθη από άνδρες της Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου, με την κατηγορία ότι έκανε παράνομο μασάζ σε λουόμενους σε παραλία του νησιού.

Η σύλληψη έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στην παραλία της Μικρής Μπανάνας και ο δράστης, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από τη Σκιάθο, χρέωνε για τις υπηρεσίες του το ποσό των 15 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μασέρ στις παραλίες εξελίσσονται σε… πονοκέφαλο για την Τουριστική Αστυνομία της Σκιάθου. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει δέκα συλλήψεις Ασιατών και πιο συγκεκριμένα Κινέζων, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ στις παραλίες της Σκιάθου. Το φαινόμενο έχει οξυνθεί φέτος, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Α.Τ. Σκιάθου να απασχολούνται καθημερινά με το συγκεκριμένο ζήτημα, μετά και την κατακόρυφη αύξηση των καταγγελιών.

Οι Κινέζοι μασέρ έχουν χωρίσει σε πόστα τις παραλίες της Σκιάθου, ενώ ο τζίρος τους ανέρχεται καθημερινά σε εκατοντάδες ευρώ. Πέρα από το γεγονός ότι δεν διαθέτουν την ειδική άδεια που απαιτείται και την έλλειψη υγειονομικών μέτρων, που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των λουόμενων που λένε «ναι» σε ένα μασάζ στην παραλία, έρχεται στο προσκήνιο και το ζήτημα της εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

Πηγή: Eφ. Θεσσαλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης