Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου σε τουριστικό γραφείο της Νάουσας στην Πάρο.

Η ιστορία ξεκίνησε την Παρασκευή 24/6, όταν σε τουριστικό γραφείο της περιοχής εμφανίστηκε ζευγάρι, ηλικίας περίπου 50 ετών αμφότεροι, όπου έκλεισαν τα εισιτήριά τους, για να ταξιδέψουν την ίδια μέρα με ταχύπλοο της γραμμής προς Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δρομολόγιο όμως ακυρώθηκε και τα εισιτήρια του ζευγαριού αντικαταστάθηκαν, ώστε να ταξιδέψει την ίδια μέρα προς Μύκονο με έτερο ταχύπλοο της γραμμής, λίγες ώρες αργότερα από το αρχικά ακυρωμένο δρομολόγιο.

Το Σάββατο, το εν λόγω ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στην Πάρο, έχοντας ήδη ταξιδέψει στη Μύκονο, και εμφανίστηκε σε κεντρικό τουριστικό γραφείο που συνεργάζεται με την ακτοπλοϊκή εταιρεία με την οποία ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων. Οι δύο ταξιδιώτες ζήτησαν να τους επιστραφεί ολόκληρος ο ναύλος, δηλαδή τα χρήματα που είχαν πληρώσει για τα δύο εισιτήρια προς Μύκονο.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι εξαιτίας της αρχικής ακύρωσης και κατόπιν αντικατάστασης του δρομολογίου είχε χάσει τη μέρα του και δεν είχε παραμείνει αρκετά στη Μύκονο, όπως είχε αρχικά προγραμματίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την άκαρπη προσπάθεια του ζευγαριού προκειμένου να του επιστραφούν τα χρήματα από το κεντρικό πρακτορείο, οι ίδιοι παρουσιάστηκαν εκ νέου στο τουριστικό γραφείο της Νάουσας και ισχυρίστηκαν ότι είχαν παραπεμφθεί εκεί από το κεντρικό πρακτορείο για την επίλυση του θέματος.

Την ώρα που η υπάλληλος στη Νάουσα προσφέρθηκε να επικοινωνήσει με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, πεπεισμένη ότι οι πελάτες είχαν συνεννοηθεί με το κεντρικό γραφείο, ο άνδρας άρχισε να σπάει και να πετά ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Όταν η έντρομη υπάλληλος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ο άνδρας τη χαστούκισε και όταν εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί, ο ίδιος και η συνοδός του τη γρονθοκόπησαν.

Τις φωνές της υπαλλήλου που προσπαθούσε να ξεφύγει, τις άκουσαν γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία που παρενέβη και το συμβάν έλαβε τέλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη υπάλληλος θα υποβάλει μήνυση εναντίον του… θερμόαιμου ζευγαριού.

Πηγή: parianostypos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης