Στην Αθήνα μεταφέρεται σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, το πεδίο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων στους Δήμους και στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε όλο τον Δημόσιο και Iδιωτικό τομέα από τη Δυτική Ελλάδα με φόντο την αναμενόμενη ψήφιση από τη Βουλή των άρθρων του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στις απολύσεις σχολικών φυλάκων, δημοτικών αστυνομικών και εκπαιδευτικών.

Στο «κάδρο» των κινητοποιήσεων για μια ακόμα ημέρα και οι δήμαρχοι της περιοχής οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείο αναφοράς αρχικά η πλατεία Κλαυθμώνος εκεί όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες εργαζόμενοι στις 11.00 το πρωί, οι οποίοι στη συνέχεια θα επιχειρήσουν να μεταβούν στην πλατεία Συντάγματος πρoκειμένου να αποκλείσουν το Κοινοβούλιο, όπου θα συζητείται το επίμαχο νομοσχέδιο.

Με λεωφορεία στην Αθήνα

Δεκάδες εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων αναχώρησαν νωρίς το πρωί με λεωφορεία για την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση και πορεία την οποία διοργανώνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Σε ανάλογη κίνηση έχουν προχωρήσει και καθηγητές μέλη της ΕΛΜΕ Αχαΐας οι οποίοι αναχώρησαν το πρωϊ για την Αθήνα προκειμένου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης