Από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, έγινε γνωστό, ότι έχει ξεκινήσει η διανομή ρούχων από τη Δημοτική Ιματιοθήκη, στις 850 δικαιούχες οικογένειες της Πάτρας.

Το πρόγραμμα για τις άλλες δύο εβδομάδες, έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* 17,18 και 19 Απριλίου 10 π.μ. -1 μ.μ.
* 24,25,26 Απριλίου 10 π.μ. -1 μ.μ.

Η διανομή γίνεται σταδιακά, έτσι ώστε να μην επικρατεί συνωστισμός και οι δικαιούχοι να έχουν το χρόνο, να επιλέξουν ρούχα. Το πόσοι θα είναι εκείνοι που θα πηγαίνουν κάθε φορά, καθορίζεται μέσω της Τράπεζας Τροφίμων, από την οποία, οι δικαιούχοι παίρνουν την ειδική κάρτα που δίνεται μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου και με αυτήν πηγαίνουν στη Δημοτική Ιματιοθήκη.

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, ευχαριστεί για την προσφορά τους σε ρούχα και παπούτσια, τη Lidl Hellas Ο.Ε. Περιφέρειας Πάτρας, την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, τον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, τον Αχαϊκό Σύλλογο για τη Μέριμνα των Ζώων, το ΣΟΨΥ, τους Patrinistas, τους Πολίτες εν Δράσει, αλλά και όλους τους πολίτες, που απλόχερα πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στη Δημοτική Ιματιοθήκη, ρούχα για τους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:pelop.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης