Στο νοσοκομείο, τραυματισμένος στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο μεταφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Πάτρα. Τη Δευτέρα όμως, ήρθαν νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για το περιστατικό που δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση του θύματος, από την οποία, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στην Επιθεώρηση Εργασίας, ο επιχειρηματίας ζητούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο της είχε καταβάλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φερόμενος ως δράστης πήγε στην επιχείρηση του θύματος για να του ζητήσει να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις και συμφώνησε μαζί του να υπογράψει η υπάλληλος την οικειοθελή της αποχώρηση.

Μετά όμως ο επιχειρηματίας άρχισε να βρίζει τον δράστη. Εκείνος εκνευρίστηκε, πήγε σπίτι του και επέστρεψε, κρατώντας ένα αεροβόλο, με το οποίο τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες υπαλλήλων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ότι δηλαδή ο επιχειρηματίας τους έχει ζητήσει να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων. Μάλιστα χρωστά δεδουλευμένα που φτάνουν ακόμα και τους τρεις μήνες.
Πηγή: star.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης