Συγκεντρωμένα στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών βρίσκονται αυτή την ώρα μέλη αντιεξουσιαστών και αναρχοαυτόνομων ομάδων, στην αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιούν, εν όψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Νωρίτερα, πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσέλευση ατόμων στο πρώην Παράρτημα συνεχίζεται, καθώς καταφθάνουν ομάδες που νωρίτερα έχουν προσυγκεντρωθεί σε άλλα σημεία.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι θα πραγματοποιήσουν και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται όλοι ήδη σε επιφυλακή αυτές τις ημέρες και μάλιστα έχει καταρτισθεί ειδικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση πιθανών επεισοδίων, καθ’ υπόδειξη της ηγεσίας της Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά βέβαια με φόντο το παμπελοποννησιακό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που προγραμματίζεται για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 το απόγευμα, στην πλατεία Γεωργίου, από τα πρωτοβάθμια σωματεία της πόλης, το τοπικό τμήμα Πάτρας του ΚΕΕΡΦΑ και στην οποία πληροφορίες αναφέρουν πως θα συμμετάσχουν αντιεξουσιαστές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, στο πλαίσιο της σημερινής συγκέντρωσης, τα μέλη των αυτόνομων ομάδων της Πάτρας, επισημαίνουν μεταξύ άλλων:

«Ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους από τον κόσμο του αγώνα μακριά από δημοκρατικές ψευδαισθήσεις και κρατικές αυταπάτες μαχητικά-αυτοοργανωμένα-αντιθεσμικά. Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και έπεσε νεκρός στις 18/9/13 από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής».

Πηγή: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης