Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη μίας 48χρονης αλλοδαπής, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Τέλος, στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού και της 25χρονης αλλοδαπής άμεσου συνεργού του προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 35χρονος, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του, από τη χώρα και με την άμεση συνέργεια της ανωτέρω 25χρονης αλλοδαπής.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου είκοσι πέντε (25) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50€) ευρώ, ενώ στις αποσκευές του βρέθηκαν δύο (02) αναδιπλούμενοι σουγιάδες με λάμα μήκους δέκα (10) εκατοστών του μέτρου και επτάμισι (7,5) εκατοστών του μέτρου αντίστοιχα, ένα (01) ξιφίδιο με δίκοπη λάμα μήκους επτά (07) εκατοστών του μέτρου, ενώ βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα στις αποσκευές πλαστές ταυτότητες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, τα πλαστά χαρτονομίσματα και οι προαναφερόμενοι σουγιάδες και το ξιφίδιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης