Οσκαρικού επιπέδου ήταν το σενάριο που είχε επινοήσει μία 48χρονη από την Πάτρα, προκειμένου να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες και να τους αποσπά χρήματα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, η γυναίκα παρουσιαζόταν ως θετή κόρη του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ σε άλλες περιπτώσεις υποστήριζε ότι ήταν σύζυγος του πατέρα ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες βιομηχάνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, δεν δίσταζε, κατά περίπτωση, να δηλώνει ότι γνωρίζει προσωπικά τον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου να πείσει ανυποψίαστα θύματά της ότι η πλήροφόρησή της για την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν εξαιρετικά ακριβής και να τους προτείνει επενδυτικά προγράμματα στο εξωτερικό, αποσπώντας έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία κατηγορείται ότι ουδέποτε επένδυσε.

Όπως αναφέρει τo tempo24.gr, θύμα της 48χρονης καταγγέλλει ότι του απέσπασε το ποσό των 135.000 ευρώ, ενώ υποστηρίζει πως η γυναίκα δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι γνωρίζει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, κατασκευάζοντας σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, προφίλ σοβαρού παράγοντα, με υψηλές διασυνδέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα προσκόμισε, σύμφωνα με την καταγγελία, πλαστό έγγραφο υποκαταστήματος Ελληνικής Τράπεζας στο εξωτερικό, με στόχο να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που προαναφέρθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 48χρονη κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα και φέρεται να ξόδευε πολλά χρήματα για διασκέδαση.

Όπως δε προκύπτει, εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες, έπειθε με αριστοτεχνικό τρόπο τα υποψήφια θύματά της για τις υψηλές διασυνδέσεις της, με πρόσωπα που φυσικά δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τη δράση της και την ύπαρξή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, ύστερα από καταγγελία 62χρονου, τον οποίου εκβίαζε μαζί με τον 57χρονο σύντροφό της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Και οι δύο απαιτούσαν από τον 62χρονο Πατρινό το ποσό των 2.000 ευρώ, απειλώντας τον, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακόμη και για τη ζωή του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή τους, οι Αρχές δέχθηκαν πληροφορίες και καταγγελίες για απάτες, από τις οποίες η ίδια φέρεται να τους είχε να αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης