Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σοκ προκαλεί η σκοτεινή δράση ηλικιωμένου από την Λάρισα, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε κατόπιν αστυνομικής έρευνας, επισκεπτόταν το κολυμβητήριο της περιοχής και φωτογράφιζε ανηλίκους την ώρα που άλλαζαν ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του ξεκίνησε, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας οι οποίες έκαναν λόγο για την «περίεργη συμπεριφορά» του 71χρονου.

«Επειδή στο κολυμβητήριο υπάρχει πολύς κόσμος και τα αποδυτήρια είναι λίγα, οι ανήλικοι άλλαζαν έξω από τα αποδυτήρια συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Ο συλληφθείς κινούνταν ανάμεσα στον κόσμο και όταν τα παιδιά άρχιζαν να αλλάζουν, τα φωτογράφιζε» εξηγούν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr.

Πλήθος αρχείων πορνογραφικού υλικού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση παράλληλα προκαλεί το γεγονός ότι όταν οι άντρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 71χρονου, ονόματι Π. Γ. εντόπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πλήθος ψηφιακών αρχείων πορνογραφικού υλικού.

«Τα ηλεκτρονικά μέσα που είχε αποθηκεύσει τα αρχεία κατασχέθηκαν και αναμένεται να εξεταστούν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο ηλικιωμένος χρησιμοποιούσε τα αρχεία μόνο ο ίδιος ή τα έστελνε και σε άλλους» επισημαίνουν στην ηλεκτρονική εφημερίδα οι ίδιες πηγές.

Πληθαίνουν τα κρούσματα

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από τον εντοπισμό του παιδίατρου – παιδόφιλου στα Ιωάννινα.

Στην κατοχή του 47χρονου, που διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο των Ιωαννίνων επί 15 χρόνια, βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ανάμεσα στο υλικό που είχε κατεβάσει από το internet ο κατηγορούμενος, ήταν ο βιασμός βρέφους έξι μηνών από ζώο.

Όλα αυτά πάντως δεν ήταν αρκετά για να προφυλακιστεί ο 47χρονος, καθώς μετά την απολογία του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης