Μυστήριο καλύπτει τους θανάτους τριών ηλικιωμένων αδερφών, γνωστών στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τεσσάρων περίπου μηνών.

Οι Ανδρέας, Τιμολέων και Ευάγγελος Κλήρη ζούσαν μοναχοί τους πάντα, στο σπίτι τους που βρισκόταν μέσα σε κτήμα κοντά στη διασταύρωση της Κυρά Βρύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας ήταν Αγιογράφος, ο Τιμολέων αγρότης και ο Βαγγέλης δάσκαλος.

Τα τρία ηλικιωμένα αδέλφια είχε συνδράμει και η υπηρεσία πρόνοιας Κορίνθου, η οποία είχε διαπιστώσει ότι το τελευταίο διάστημα ζούσαν μέσα σε άθλιες συνθήκες στην παλιά κατοικία τους.

Το τελευταίο διάστημα της ζωής τους, τους «ανακάλυψε» δικηγόρος της Κορίνθου, μακρινός τους συγγενής, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα την δικαιοσύνη με συγκεκριμένες πράξεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος έγινε πληρεξούσιος και πιθανότατα κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας των τριών αδερφών.

Στέλεχος της Πρόνοιας ανέφερε ότι όταν ο εν λόγω δικηγόρος επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρόνοιας μαζί με τον τελευταίο αδερφό, τον 78χρονο δάσκαλο Βαγγέλη Κληρή, οι υπάλληλοι πρόσεξαν ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε νοητική διαύγεια.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, κατά το παρελθόν, ο δικηγόρος θεάθη μαζί με εργάτες, οι οποίοι επισήμως είχαν πάει για να κλαδέψουν τις ελιές στο κτήμα των τριών αδερφών, να φορτώνουν αυτοκίνητα με διάφορα πράγματα από το σπίτι, στο οποίο υπήρχαν αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Οι στενότεροι συγγενείς των τριών αδερφών ήταν δύο πρώτες τους ξαδέρφες. Οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να φιλοξενήσουν τα ξαδέρφια τους, ωστόσο, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο, καθώς, όπως υποστηρίζουν, ο δικηγόρος είχε απλώσει ένα «δίχτυ προστασίας» γύρω από τους τρεις ηλικιωμένους.

Με πληροφορίες από το sfedona.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης