Περίεργη εξέλιξη, σε σχέση με την κατάθεση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ενώ είχε υπάρξει προσυνεννόηση με τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτη Στάθη να καταθέσει τη Δευτέρα για τη γνωστή υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Χαϊκάλη ο εισαγγελέας Ντογιάκος διεμήνυσε στη σύζυγο και δικηγόρο του Πανου Καμμένου ότι εάν ο σύζυγός της δεν καταθέσει σήμερα δεν θα τον ξανακαλέσει!

Φανερά ενοχλημένος, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο και δήλωσε πως είχε συνεννοηθεί με τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτη Στάθη να καταθέσει αύριο στον εισαγγελέα λόγω οικογενειακού ζητήματοςΟ πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επρόκειτο να πάει στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον γιο του που επιστρέφει από το εξωτερικό. Καθ’ οδόν ειδοποιήθηκε για τις προθέσεις του εισαγγελέα και όπως ήταν πρόχειρα ντυμένος ανέκρουσε πρύμναν και κατευθύνθηκε στο δικαστικό μέγαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κανένας δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσει την κίνηση του κ. Ντογιάκου αυτή τη στιγμή. Φαίνεται όμως ότι προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Πάνου Καμμένου, ο οποίος φθάνοντας στην Εισαγγελία προέβη σε δηλώσεις φανερά εκνευρισμένος.

«Ο κ. Ντογιάκος μου είπε να καταθέσω τώρα αλλιώς θα κλείσει την υπόθεση»

«Έρχομαι εσπευσμένα στην Εισαγγελία γιατί χθες βράδυ επικοινώνησε μαζί μου ο ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης, αναφέροντας μου την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του εξήγησα το κόλλημα ότι θα πρέπει να παραλάβω τον γιο μου από Αμερική και να καταθέσω τη Δευτέρα και το δέχτηκε. Σήμερα το πρωί από τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρέσκεια της εισαγγελίας και με ειδοποίησε η συνήγορος Ελένη Τζούλη ότι θα πρέπει να καταθέσω τώρα αλλιώς ο Ντογιάκος θα κλείσει την υπόθεση. Είμαι εδώ για να καταθέσω» είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

«Όσο για τη χθεσινή διαρροή ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το υλικό είναι μονταρισμένο, ο υπουργός Κικίλιας και ο Π. Στάθης με διαβεβαιώνουν ότι το υλικό δεν έχει φθάσει σε αυτούς και βρίσκεται στο συρτάρι του Ντογιάκου. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για υπόθεση συγκάλυψης» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου

Η άφιξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στην Εισαγγελία Εφετών

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα προσήλθε ο Π. Χαϊκάλης, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014, 11:13

Προφάσεις εν αμαρτίαις, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, 18:04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης