Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ένα στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στο Περιστέρι. Ένας 45χρονος ομολόγησε στους ψυχιάτρους στο Δαφνί πως είχε σκοτώσει τη φίλη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

το θύμα ήταν πρώην εργαζόμενη στο ίδιο ψυχιατρικό ίδρυμα που νοσηλευόταν ο δράστης

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι που είχε υποδείξει ως τόπο του εγκλήματος, στην οδό Παραμυθίας 8, και εντόπισαν το πτώμα μιας 51χρονης γυναίκας. Το θύμα έφερε βαρύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γ.Ζ. βγήκε χθες από το Δαφνί όπου ήταν έγκλειστος και μετέβη στο σπίτι του θύματος. Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που -ως φαίνεται- προκάλεσε την οργή του. Ήταν τότε που ο 45χρονος άρπαξε αιχμηρό αντικείμενο και επιτέθηκε στην Β.Κ, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το θύμα ήταν πρώην εργαζόμενη στο ίδιο ψυχιατρικό ίδρυμα που νοσηλευόταν ο δράστης. 

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τον 45χρονο που ομολόγησε τον φόνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας είναι τρόφιμος στο Δαφνί, όπου διαμένει στον ξενώνα του ιδρύματος. Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος είχε διαπράξει και άλλο έγκλημα προ δεκαετίας, οπότε και είχε σκοτώσει τη σύζυγό του.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Είχε κατακρεουργήσει κι άλλη γυναίκα στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου 

Toν Ιούλιο του 2011 oι αστυνομικοί βρήκαν σωριασμένη στο εσωτερικό του σπιτιού της μια 28χρονη γυναίκα πλημμυρισμένη στο αίμα. Διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιά της. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο που μετέφερε τη νεκρή γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Είχε κατακρεουργήσει κι άλλη γυναίκα στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την άτυχη γυναίκα μαχαίρωσε ο νεαρός σύντροφός της, ο οποίος, αμέσως μετά την πράξη του, πήρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε για να γλυτώσει το αυτόφωρο. Η αστυνομία τότε έκανε λόγο για έγκλημα ερωτικού πάθους…

Δείτε τα όσα είχε δηλώσει o τότε Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης:

Δείτε πλάνα από το εξοχικό που ο δράστης είχε κατακρεουργήσει, πριν 6 χρόνια, την άτυχη 37χρονη – Τι έλεγαν τότε οι γείτονες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης