Ποινή κάθειρξης 42 ετών ήταν η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για τον αποκαλούμενο «βιαστή της Δάφνης», ο οποίος είχε μετατρέψει σε «κολαστήριο» το σπίτι του, για την 23χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε βρεθεί κακοποιημένη από τους αστυνομικούς τον Μάιο του 2017.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, χωρίς να αναγνωρίσει στον 53χρονο κατηγορούμενο ούτε ένα ελαφρυντικό, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παρούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για άλλη μία φορά, ο 53χρονος απέφυγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αρνούμενος να μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για να καθίσει στο εδώλιο.
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από αίτημα της οικογένειας της κοπέλας, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία χαρακτηρίζοντας τον 53χρονο «διεστραμμένο και σατανικό» ζήτησε την ενοχή και την καταδίκη του.

Η εισαγγελέας δεν πείστηκε από τον προκλητικό ισχυρισμό που είχε διατυπώσει όταν είχε συλληφθεί πως είχε τη συναίνεση της κοπέλας για όσα έκανε. Μάλιστα, η εισαγγελική λειτουργός για να ενισχύσει τη θέση της υπογράμμισε πως στην περίπτωση που είχε βάση ο ισχυρισμός του δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει, να τη φιμώσει και να τη δέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας αναφερόμενη στην 23χρονη, η οποία στην κατάθεσή της είχε περιγράψει τα φρικτά βασανιστήρια και την άγρια σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε.

Η 23χρονη καταθέτοντας πάντως μίλησε για την κακοποίηση και τη φρίκη που έζησε, υποστηρίζοντας πως αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος, παρά τα προβλήματα όρασης που επικαλείται ότι αντιμετωπίζει, την έδεσε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης