«Άστραψαν και βρόντηξαν» σήμερα οι κατηγορούμενοι για τις «χρυσές μίζες», λίγο πριν πέσει η αυλαία της δίκης η οποία διακόπηκε λόγω των καλοκαιρινών διακοπών για τις 26 Αυγούστου.

«Δεν αντέχω άλλο. Θα τον σκοτώσω! Εγώ προσπάθησα να τον καλύψω και είμαι φυλακή! Θα σκοτωθώ!», ακούστηκε να λέει η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, σε μία ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας από την αίθουσα όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πίσω της την ακολουθούσε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας, φωνάζοντας «Πέστα ρε Φρόσω να ξαλαφρώσεις. Πες την αλήθεια, μην ξελασπώσεις αυτό το σκουπίδι». Ο Ν. Ζήγρας ανέλαβε μάλιστα να εξηγήσει την «έκρηξη» της λογίστριας λέγοντας: «Την έχει τρελάνει τη γυναίκα. Δεν μιλάει».

Η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου δύσκολα κατάφερνε να συγκρατήσει την οργή της και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ακούγοντας μάλιστα τη δικηγόρο Μαρία Ταλίτα- Τσεκούρα ν’ απολογείται, η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου πήγε το λόγο και απευθύνθηκε προς τους δικαστές, αποφασισμένη να πει τα πράγματα με το όνομά τους. «Επειδή έχω θιγεί πολύ με αυτά που ακούγονται εδώ μέσα, ας μας πει ο κ. Τσοχατζόπουλος ποιον έστειλε να φτιάξει τη Nobilis. Μόνο αυτός ξέρει για αυτή την ιστορία», είπε η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Στην απολογία της η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα – Τσεκούρα είπε πως τους την «έστησαν» αρνούμενη τις σε βάρος της κατηγορίες. Έκανε λόγο για «ανακρίβειες» της Λαμπροπούλου και υποστήριξε: «Εχω εμπλακεί σε μία υπόθεση χωρίς να ξέρω κανένα κατηγορούμενο. Όταν διάβασα τα δημοσιεύματα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν καταστροφικό, η ζωή μου προσωπικά και επαγγελματικά διαλύθηκε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης