Με συνοδεία αστυνομικών η Εισαγγελέας Πύργου βρέθηκε στο κτίριο που στεγάζονται οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου Πύργου το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με το patrinews.

Η παρουσία της δικαστικής λειτουργού σχετίζεται με την υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων του 2009 από το Δήμο Πύργου που έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και μετά τη συμπληρωματική κατάθεση του προφυλακισθέντα εργολάβου Θ. Καράμπελα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς των σκουπιδιών από τον δήμο Πύργου το καλοκαίρι του 2009, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή του εργολάβου Θεόδωρου Καράμπελα που ως γνωστόν βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, μετά την κατηγορία που του έχει απαγγελθεί για σύσταση και λειτουργία «εγκληματικής οργάνωσης», πήρε νέα τροπή.

Στη συμπληρωματική του κατάθεση ο υπόδικος εργολάβος περιγράφει με αναλυτικό τρόπο την επικοινωνία και τις συναντήσεις που είχε με την πολιτική ηγεσία του δήμου εκείνη την περίοδο καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες από την ημέρα που του ανατέθηκε η διαδικασία της μεταφοράς έως και την πληρωμή του για τις εργασίες που έκανε για λογαριασμό του δήμου.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης