Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ι.Μ. Ηλείας και του Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανού μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας ενός 84χρονου από την Κυανή Ακτή Πύργου.

Ο Σταύρος Χρονόπουλος ζει τους τελευταίους δύο μήνες χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, με τους κατοίκους της περιοχής να τού προσφέρουν καθημερινά ένα πιάτο φαγητό και μερικά μπουκάλια νερό. Η ζωή στο συγκεκριμένο σπίτι είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η υγρασία είναι έντονη και το κρύο τσουχτερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που μένω δεν είναι σπίτι. Δεν έχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα. Ούτε έναν γείτονα δεν έχω εδώ για να κουβεντιάζω και να έχω μια συντροφιά. Είναι που μου φέρνουν μια στάλα φαγητό και τρώω, και μερικά μπουκάλια νερό για να πίνω, κάποιοι άνθρωποι που με φροντίζουν. Ούτε να μαγειρέψω μπορώ, ούτε να πλύνω, ούτε να πλυθώ εγώ ο ίδιος» τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ».

Όπως έγινε γνωστό, ο Μητροπολίτης Ηλείας αποφάσισε ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στο Ίδρυμα της Παναγίας της Βλαχέρνας Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης για να ζήσει εκεί τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του. Άμεση ήταν και η ανταπόκριση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύργου και της αντιδημάρχου, Ανδριάνας Αγγελακοπούλου, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίηση των απαραίτητων εξετάσεων στον ηλικιωμένο.

Πηγή: patrisnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης