Πανικός και αναστάτωση επικρατεί αυτήν την ώρα στους κατοίκους της Ράξας Τρικάλων από πυρκαγιά που εξελίσσεται σε επιπλοποιείο στο κέντρο του χωριού.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Πέμπτης, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε εργαστήριο επίπλων στο κέντρο της Ράξας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 20 Πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες ώστε να μην μεταπηδήσουν, λόγου του αέρα, σε διπλανές οικίες και περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι ότι στο σημείο έχει μεταβεί ο Διοικητής της Π.Υ Τρικάλων Αντώνης Σπανός , ενώ οι κάτοικοι έχουν πάρει τα λάστιχα προσπαθώντας να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Μέχρι στιγμής οι πύρινες φλόγες έχουν καταστρέψει ολοσχερώς το εργαστήριο της επιχείρησης και ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης για την εργασία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φλόγες έχουν μεταπηδήσει και στα γραφεία του εργαστηρίου και αυτή την στιγμή καίγεται η σκεπή του και τα έπιπλα.

Πηγή: trikalanews.gr
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης