Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αμαρουσίου έπειτα από την εκδήλωση πυρκαγιάς σε χώρο της ΔΕΗ, επί της λεωφ. Κηφισίας 10. Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται το παλαιό κτήριο του ΑΝΤ1.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε υποσταθμό, όπου φυλάσσονται διάφορα υλικά (μπαταρίες, μετασχηματιστές) και ο ο οποίος βρίσκεται στο υπόγειο του κτηρίου. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πέντε πυροσβέστες, δύο οχήματα). Δόθηκε εντολή για εκκένωση των εγκαταστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καπνός ήταν ορατός από μεγάλη απόσταση. Λόγω βραχυκυκλώματος, υπήρξε απώλεια σήματος του τηλεοπτικού σταθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης