Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών,  σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π), διοργανώνει δημοπρασία από τις 06/12/2013 και έως τις 31/12/2013 που σκοπό έχει την προβολή του έργου της και την οικονομική ενίσχυση του Φορέα για λειτουργικές ανάγκες.

Η Ε.Ψυ.Με εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Σαλαμίνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα της Ε.Ψυ.Με στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox της σελίδας τους και στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με, (210-4635391) καθημερινά 09:00 – 17:00.

Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως τις 31 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ. είναι αυτή που θα την αποκτήσει κατόπιν επικοινωνίας μας με τον ενδιαφερόμενο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η μεγαλύτερη τιμή που θα σταματήσει η πρόταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αρχή στη δημοπρασία κάνουν 7 σπουδαίες φανέλες από ποδοσφαιριστές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ενώ δυο από αυτές (Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος) είναι υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους αγώνες για τα προκριματικά του Mundial της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και το θρίαμβο της ομάδος μας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Προσφέρονται επίσης 3 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ φανέλες από πολύ σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του Φορέα :

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του από τη συμμετοχή του στην ομάδα BOLTON WANDERRES F.C. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του από τη συμμετοχή του στην ομάδα REAL MALLORCA F.C. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του από τη συμμετοχή του στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (Euro 2008) – τελευταίας διοργάνωσης που συμμετείχε ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προσέφεραν 2 φανέλες (Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης) με τις υπογραφές όλων. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 100 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ε.Ψυ.Με στη διεύθυνση : Μάρκου Μπότσαρη 33 Δραπετσώνα Τ.Κ. 18648, στα τηλ :210-4635391 και 210-4419181 και το email:eteria@otenet.gr. Ηλεκτρονικά ενημερωθείτε για την εταιρία στο site: www.epsyme.gr

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης