Την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης στην άτυπη συνάντηση που είχε το πρωί με τον αρχαιότερο αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτ. Ρίζο, ο οποίος θα κρίνει και το υπόμνημα που έχει υποβάλει η Ομοσπονδία, προκειμένου να εφαρμοστεί η σχετική απόφαση του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της άτυπης συνάντησης που έγινε το μεσημέρι έπειτα από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο κ. Καλφαγιάννης και οι δύο δικηγόροι της Ομοσπονδίας ανέπτυξαν στον κ. Ρίζο τους λόγους για τους οποίους «εγκαλούν» τόσο τον υπουργό Οικονομικών Ι. Στουρνάρα όσο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ. Κεδίκογλου για μη συμμόρφωση στην απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου που διατάσσει την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αν και έχουν ήδη περάσει 20 ημέρες από τότε που έπεσε το «μαύρο» στις οθόνες των τηλεοράσεων. Παρών στη συνάντηση, που διήρκεσε 15 λεπτά, ήταν και ο εισηγητής της υπόθεσης, σύμβουλος Επικρατείας Κ. Κουσούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρίζος, όπως ανέφερε, προτίθεται να ζητήσει από τους αρμόδιους υπουργούς να τον ενημερώσουν εάν έχουν γίνει κάποιες ενέργειες και σε ποιο στάδιο βρίσκονται αυτήν τη στιγμή, προκειμένου να συνεχιστεί όσο το δυνατό συντομότερα η μετάδοση του προγράμματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Έπειτα από αυτήν την πληροφόρηση που θα έχει ο κ. Ρίζος θα προχωρήσει στην απόφασή του.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης