Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων με τα Φλάμπουρα.

Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και διαγράφοντας μια τρελή πορεία, αναποδογύρισε και κατέληξε δίπλα σε αρδευτικό κανάλι. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τη διαδικασία απεγκλωβισμού του οδηγού. Κομμάτια λαμαρίνας και τμήματα από τις πόρτες του οχήματος κόπηκαν. Προς έκπληξη των παρευρισκομένων, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα σκυλάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Μπούμπης» ταξίδευε μαζί με τον 55χρονο ιδιοκτήτη του και δεν έφυγε στιγμή από το σημείο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού, παρά μόνο όταν ξεκίνησε το ασθενοφόρο με τον τραυματισμένο αφεντικό του, το οποίο και ο συμπαθέστατος σκυλάκος ακολούθησε για αρκετή ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο pamepreveza.gr, ο «Μπούμπης» επέστρεψε πίσω στον τόπο του ατυχήματος, περιμένοντας τον αγαπημένο ιδιοκτήτη του να επιστρέψει. Συγγενείς και φίλοι του τραυματία που ενημερώθηκαν στο νοσοκομείο για την παρουσία του σκύλου μέσα στο αυτοκίνητο, κατευθύνθηκαν στο σημείο.

Εκεί, βρήκαν τον σκύλο να κάθεται υπομονετικά δίπλα στα συντρίμμια. Στη συνέχεια τον πήραν μαζί του, προκειμένου να τον επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη του, μόλις εκείνος έβγαινε από το νοσοκομείο. Ο 55χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει προκαλέσει συγκίνηση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάνουν λόγο για μια ιστορία απίστευτης συναισθηματικής σύνδεσης και αφοσίωσης.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης