Πέρασε μόλις μία εβδομάδα από την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου της Πρέβεζας να απομακρύνει τους ερασιτέχνες αλιείς από τη μαρίνα της πόλης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για λόγους αισθητικής και έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε, το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε να επικαλεστεί… νέα δικαιολογία.

Συγκεκριμένα, στις 14 Απριλίου είχε δημοσιευθεί το με αριθμό απόφασης  55/2015 απόσπασμα από το πρακτικό της 7ης συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με θέμα «Μετακίνηση ερασιτεχνών ψαράδων», σύμφωνα με το οποίο η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εισηγήθηκε την μετακίνηση των ψαράδων από την παραλία στο σημείο πριν από το Τουριστικό περίπτερο, για λόγους καλαισθησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον ίδιο αριθμό δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου στον ιστότοπο «Διαύγεια», ξανά το πρακτικό, σύμφωνα με το οποίο, η εισήγηση της προέδρου αλλάζει και οι λόγοι καλαισθησίας γίνονται λόγοι ασφάλειας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Κατά τους θερινούς μήνες που η άφιξη τουριστικών σκαφών στο Λιμάνι της Πρέβεζας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, για λόγους ασφαλείας της ναυσιπλοΐας, της ασφαλούς πρόσδεσης των ιστιοπλοϊκών σκαφών και της σωστής λειτουργίας του Λιμένα, θα ήταν καλό οι ερασιτέχνες ψαράδες να μην ψαρεύουν ανάμεσα στα σκάφη που έχουν προσδέσει στο λιμάνι…».

Mε πληροφορίες από το pamepreveza.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πρέβεζα: Διώχνουν τους ψαράδες… για λόγους αισθητικής, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015, 17:35

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης