Άμεση ήταν η κινητοποίηση, μετά την προθεσμία που έλαβε για οικιοθελή αναχώρηση, το ζευγάρι των Αφγανών με το ενός μηνός παιδί τους, που συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πρέβεζα.

Το ζευγάρι επέβαινε σε Ι.Χ. που οδηγούσε ένας Βούλγαρος διακινητής και εντοπίστηκε μαζί με άλλο ένα όχημα από αστυνομικούς στην ε.ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και το απόγευμα σήμερα τους δόθηκε προθεσμία οικιοθελούς αναχώρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια των Αφγανών έμεινε χωρίς στέγη και χρήματα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα για μια ανθρώπινη διανυκτέρευση την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και ένα μωρό.

Το γεγονός αυτό πληροφορήθηκε και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας, Παύλος Σαραμπασίνας, ο οποίος επειδή βρίσκονταν εκτός πόλης, επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Συγκούνα καθώς και με την κ. Κοψάρη από το γραφείο του δημάρχου, οι οποίοι φρόντισαν η οικογένεια των Αφγανών να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο της πόλης και στην συνέχεια αύριο να αναχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα έξοδα της διαμονής αλλά και αυτά της μετακίνησής της οικογένειας ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος ο κ. Σαραμπασίνας.

ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης